Dagtochten

Van een ontspannen dagje op het water tot aan tochten vol spanning en sensatie, van bedrijfsuitje en productpresentatie tot huwelijksfeest of vakantie.

Ruim 15 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor uw dag (deel) of evenement op het water.

Met onze schepen, ervaring en netwerk kunnen wij iedereen een passende vaartocht bieden. Flexibiliteit is ons motto en onze kracht: elke vaardag staat bij ons in het teken van u en uw gezelschap en wordt volledig op maat samengesteld en uitgevoerd. Ook kunnen wij u op meerdere vlakken helpen met aanvullende programma’s aan wal of transport van en naar het schip.

Interesse? Neem gerust telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen kijken we naar uw wensen en ideeën. Indien gewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een vaarprogramma inclusief begroting, van waaruit we uw dag geheel naar smaak en wens verder in kunnen richten. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de schepen te bezichtigen en details van een vaartocht persoonlijk met ons te bespreken. Wij maken graag een afspraak met u. Kijk voor een impressie van onze arrangementen en mogelijkheden ook eens rond op deze website

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op een van onze schepen!

Namens al onze partners en medewerkers,

Eric Werre