Interieur van de Holland

Het interieur van de Holland is ingericht met als oogmerk een maximum aan luxe, comfort en privacy te bieden. De betimmering van teakhout geeft het schip een zeer stijlvolle en warme sfeer. In haar comfortabele salon vindt u aan de stuurboordzijde een riante u-vormige bank en een lange salontafel. Aan de bakboordzijde bevindt zich de kombuis welke ‘omarmd’ wordt door een L-vormige bar. Vanuit de salon naar het voorschip toe begeeft u zich naar de 4 tweepersoons gastenhutten, welke voorzien zijn van twee bedden en een toilet/douchecombinatie. Het hele schip is voorzien van climate-control airconditioning en bovendien is elke ruimte voorzien van een luik; zodoende zijn er vele ventilatiemogelijkheden.

Direct na de entree van de salon aan de bakboordzijde bevindt zich de navigatiehoek van de Holland. Voorzien van de meest recente elektronica kunt u het reilen en zeilen van uw reis volgen. Via de navigatiehoek komt u in het achterschip waar het bemanningsverblijf is. Veiligheid en comfort:

De Holland heeft altijd voldaan aan de hoogst gestelde eisen van de scheepvaart inspectie. Derhalve is de Holland compleet uitgerust voor langer verblijf op het water. In de inmiddels bijna 100.000 mijlen die het schip op haar naam heeft geschreven, hebben haar eerder genoemde vaareigenschappen menigeen verbaasd, en deze zullen blijven verbazen in de toekomst.